APU! Buksi kiszökött!

2008.11.12. 09:57 | Horváth Oszkár | 8 hozzászólás »

Kislányom! Ha Buksi még egyszer kiszökik, elaltatjuk a gecibe. Sipítozó kis hülye! Aztán majd azt hazudjuk, hogy a Millnerék farmjára küldtük Connecticutba, ahol sok-sok állatka között él és kedvére kergetheti a nyuszikat, és csak 15 évvel később ébredsz rá, mint Ross Geller a Jóbarátokban: "Te jó ég, Chichi!!"

Addig mi anyukáddal szellemesen Millnerék farmjának fogjuk hívni a kerti szőnyegporoló oszlopának a tövét, és ha sokáig virnyákolsz, a másik lábát rólad nevezzük el.

Némelyik reklám szinte kívánja a kommentárt. Tudom, én most ingyen öntök erőt a termékbe, de nem bánom, mert nem a termék borzadályos, hanem a reklám. Kedvelem a gyártót, történelem, olyannyira, hogy még a heroint is az ő termékükről nevezték el, ami mai szemmel elég vicces, ha maga a heroin nem is az. Azért feltenném az adekvát kérdést, a fenti reklám megtekintése után: ez a gyógyszer a kutyák fej- és torokfájását csökkenti? Mert a legjobban a kis pajkos Buksi ázik meg. Meg kell szárítani, mielőtt elássuk, különben nagyon bepálik ott a szőnyegporoló tövénél, és a vendégek méltatlankodnak majd a kerti bulin.

Azt se akarja nekem senki bemesélni, hogy eszkimóul van olyan szó, hogy ÜLÉSFŰTÉS. Vagy akár ülés. Vagy akár fűtés. Szuzokés autóreklám - végre valaki eszkimózik... és végre nem hűtőszekrényt akar vele eladni, de azért még érzek egy-két buktatót. Az ülés valahogy úgy lehet eszkimóul, hogy "a csónak középső deszkája", a fűtés meg úgy, hogy "bújj hozzám cuni, mielőtt felkelsz és a fogaiddal puhítod meg a szarrá fagyott csizmámat".

Ülésfűtés... HOGYNE, meg centrálzár, meg empéhárom. Nyilván persze van szavuk a legionárius betegségre is, de az már az angolból, franciából, németből... én a Nanuk, a vadász című 1922-es dokumentumfilm korára gondolok, ahol az arc még puszta kézzel akasztotta össze a bajszát a fókával, amiből ugyan a fókának volt hosszabb, mégis ő húzta a rövidebbet.

Az azóta végbement eszkimó nyelvújítás és az eszkimó autós zsargon mélységeiben kételkedem. A kesztyűtartóra viszont tuti, hogy van 4-5 különböző szavuk több ezer éve.

Címkék: reklám megmondás

2008.11.12. 09:57 8 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://oszkarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr76764768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jellyfish 2008.11.12. 11:30:03

Meg tobb iJeNt Oszkar. Budapestbankos es huvelygombas elemzesed is erdekelne...

Busa 2008.11.12. 11:59:13

Én ha meghallom a Buksis reklámot, renszeresen ezzel intézem el:
"K..va anyád Buksi"

másik kedvencem a TicTac reklám: "Munkám során gyakran találkozom emberekkel" (különleges vagy akkor)

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2008.11.12. 12:30:15

Hüvelygombáról galériát vagy fotóblogot lehet indítványozni esetleg. Kezdődik a Csók és szerelem 43-adik része. Tényleg, ha valakinek ez a baja, ami időszakosan normális, azt is meg lehet úgy fogalmazni, hogy intim testrész megbetegedése, meg gombás fertőzése, hátha aki akarja, az nem rakja össze fejben a megfejtést.

Mióta megy ez a reklám, azon filózom, hogy tényleg, ha mondjuk négyen vagyunk egy szobában, és abból 3 nő, és én kimegyek, akkor vajon tényleg elkezdenek-e azonnal a hüvelygombáról beszélni? Mint ahogy Pumukli is láthatatlanná válik, ha nemcsak Eder mester van jelen, de azonnal megjelenik, ahogy elmegy akire nem tartozik.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.11.12. 14:29:32

Jajj de örül Frida:)) Már most imádom ezt a blogot!!!!

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.11.13. 23:58:25

Én a hereherpeszemről szeretnék fotóblogot, de az Index orvosi igaolást kért.

venator 2008.11.19. 19:20:05

Nem is tudom mi a rosszabb, a hüvelygomba vagy a Csók és szerelem?

Elaltatjuk a gecibe!!!! :)) Tisztelet!!!

Csaba 2008.12.07. 08:53:51

Szerintem nem Buksival van a baj, hanem a gyerekkel. Dühösen néz amiért kiszökött a kutya, ahelyett, hogy aggódna érte, hiszen szakad az eső. Ez már önmagában rokonszenves. Ráadásul a kamerába mondja, nem a reklámbeli Apunak, tehát mindannyian úgy érezhetjük, mi vagyunk az Apukák. Ha az én gyerekem lenne, menne ki az esőbe! Külön öröm a reklám szinkronja! Érthetetlen okokból elég sokat foglalkoztatják ezt a kislányt. Selypeg, nyafog, bájolog, nincs egy természetes hangja sem. Nekem a hideg rohangál a hátamon ha meghallom!

sunnycheeba 2009.04.01. 13:54:45

Kedvencem ebben a reklámban, hogy aput senki nem kérte, hogy egy szál ingben menjen ki a zuhogó esőben, miért nem vitt esernyőt, ha látta, hogy szakad. A kislány hangja már csak hab a tortán :)

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék



süti beállítások módosítása