Költségvetés ötletek

2011.09.21. 12:00 | Horváth Oszkár | 70 hozzászólás »

Aggódunk itt, hogy csak egy évre volt elég a nyugdíjpénz, hogy fedezze a költségvetést, de mi lesz később... Semmi gond! Jövőre végre eladhatnák a kórházakat és abból is lenne egy kis cash a lyukakba. 2013-ra meg azt találtam ki hogy bevonhatnák az útleveleket, és akkor mindenki belföldön nyaralna. Fellendülés! A munkanélküliséget is egycsapásra felszámolná, hogy még 100.000 ember melózhatna a lángososokat pásztázó APEH (NAV) kommandóban.

Később esetleg lerohanhatnánk egy fejletlenebb országot (tudom, kicsinyes, hogy csak egyet), fosztogatnánk, erőszakolgatnánk. Úgynevezett kalandozások. A nők lennének a katonák, az nem akkora kiesés, úgyis kevesebbet keresnek. A szépek nyilván nem, őket az állam szervezné ki rabszolgaság alapon Dubaiba kúrásonként 4 millióért, PLUSZ kerozin- és benzinköltség, hogy azon se nyerjenek vissza az arabok. Prostitúció és emberkereskedelem monopolizáció.

Esetleg diplomatáink számára legalizálnánk a drogszállítást, abból is bejönne valami. És nem kéne annyira szoronganiuk a csempészáruval, mint most. Az már csak pozitív externália, hogy a sok kerámia Mária-szobor is megmaradna, amibe a kólát tömködik. Talán az urológusok járnának csak szarul vele. Hogy az orvostársadalomban pótoljuk a kiesést, Sopronba repülőtér, és indulhat a csúcsokra a fogászati és ánuszfehérítő (aka kozmetikai) turizmus, a külföldi Mónika-showkban ide lehetne fogászati utat nyerni. 80 nap alatt a Föld körül Vilinek, foggal. A tűztornyot nyilván lerombolnám, helyére fogászat. Vagy víztorony, mert a tűz annyira 2009-es, hogy már storno.

Aztán legyen kötelező focimeccs jegyet venni minden magyar állampolgárnak! Akkor is, ha nem járnak ki meccsekre. Pedig olyan jók. Akkor végre rendesen megfizethetnénk a játékosokat, meg a 3 diplomás beszédtanár edzőket. A fesztiválokon is lehetne még töbet nyerészkedni: az összes ide érkező fellépőnek és DJ-nek elvehetnénk a laptopját, és JÓL eladnánk a gecibe, aztán felezünk.

És a nyugdíjasok, ha már úgyis elvertük a nyugdíjukat, miért nem dolgoznak? Biztos jók ők is valamire, meg úgyis mozognak a városban 8 és 10 között a BKV-n. Gulyás tanár úr is úgy csinálta általánosban, hogy ha el volt törve a kezed, akkor lábra dolgoztál tesin. Ott a sok lekötetlen gyök, kötik otthon a ronda pulcsikat, teljesen világos, hogy orosz exportra kellene felhasználni. Százezrekről van szó, olyan pulcsipiac-potenciál bújik meg a vitrinbe száműzött kreámiakutyák árnyékában, amitől úgy nézne ki a GDP is, mint Johnny Gold.

Szóval azért van még kiút szerintem, én nem látom olyan borúsnak a helyzetet.

Címkék: egészség számok megmondás

2011.09.21. 12:00 · 2 trackback 70 hozzászólás

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkéksüti beállítások módosítása