Az oroszlánnak nagyon jó a szeme

2011.01.22. 10:17 | Horváth Oszkár | 1 hozzászólás »

Óvjatok meg attól, hogy gyakran kapcsoljak vadállatos tematikus csatornára. Most 1 percet vettem csak igénybe ebből a szolgáltatásból, de máris szembesülhettem elsőként egy jelenettel, amelyben egy oroszlán egy szegény sebesült malacot próbál megmenteni a szájával (eszi).

Majd kiderült, hogy az oroszlánnak nagyon jó ám a szeme. Ezt nem kétlem, de azért bebaszna, ha a szemésznél egyik szemet manccsal letakarva az alsó sorig tudná mondani, hogy X, W, T, A, B, F, W. De megkövetem, ha a Made in Taiwanig el tudja olvasni, rohadjon meg, marha jó a szeme.

És a füle is jó. Ezen külön kikészültem: másfél kilométeres távolságból meghallja a zsákmányát! Hát bassza szájba! Itt belegondolsz, hogy micsoda egy senki vagy, alig 50 méterig hallasz, akkor sem a zsákmányt, ez meg milyen tehetséges, hogy a tök üres sztyeppén, ahol 15 kilométeren belül a rovarokat és madarakat nem számolva összesen 13 számottevő intelligenciával és hanggeneráló képességgel rendelkező élőlény tartózkodik, meghall egyet. Ráadásul ez a zsákmány olykor-olykor annyira figyelmes, és egyúttal fogyatékos, hogy torkaszakadtából vonyít, nyihog, meg valószínűleg ha bármit vásárol a Corvin áruházban, azt is zörgős zacskóban viszi haza. Még én is meghallom másfél kilométerről, mondjuk nem az erős oldalam utána futtában elkapni, de azért ne kezdjük már egymás faszát szopni.

Én 5km-es körzetből tudok zsákmányt rendelni mobilon, kiszophat az oroszlán a fülével, az egész emberiség nevében. Amúgy imádom a macskaféléket, pláne ezeket a barom oroszlánokat, de ha tényleg olyan nagy király lenne, tudna mobilon gazellát vagy zebrát rendelni vegyeskörettel, meg somlóit hozzá.

Olyan csatorna nincs, ahol mutatják az embereket, hogy milyen jó a szemük, mert 1937-ben készült filmeket is meglátnak a tévében, pedig az már rég elmúlt, meg ilyenek? Az oroszlánok tátott szájjal néznék, és okulnának, jegyzeteket készítenének. "Leó, hagyd azt az orrszarvút, gyere be, nézd meg mit csinálnak ezek Európában! Fantasztikus hely lehet, csak félnék."

Címkék: tv

2011.01.22. 10:17 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://oszkarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr62604481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.01.22. 11:27:32

Ez olyan feleslegesnek tűnő komment, de teljes mértékben kurvára igazad van.

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék



süti beállítások módosítása