A GoldenBlog utolsó napja

2009.08.17. 09:55 | Horváth Oszkár | szólj hozzá »

Ma lehet utoljára szavazni a GoldenBlog Mainstream kategóriában, ahol kedvenc saját blogom, a B-oldal is szerepel a 20 induló blog között, előkelő versenytársakkal. Akik rendre meg is fognak előzni, hiszen nagyon ismert oldalakról van szó. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle, egész nyáron lehetett szavazatokat leadni. Ha emlékezetem nem csal, a végeredményről augusztus 19-én fogunk értesülni.

Miközben a mainstream szavazás ment, az alábbi kategóriákban hirdettek eredményt:

Változó, hogy ki hogy jön ki belőle, egy jó helyezéstől rádió- és TV szereplést, újságcikket, rengeteg linkelést lehet elvárni, nem a nyeremények az érdekesek. Nyilván aki egy olvastott, szórakoztató és informatív blogot ír, az egy érdekes ember, és érdemes más platformon is ejteni róla legalább pár szót. Ez egyfajta vállveregetés a bloggereknek, hogy nem a falnak beszélnek, különösen azoknak, akik rohadt jó blogot írnak, de mégsem olvassák őket több (tíz/száz) ezren. És egyben egy jó ajánló nekünk, olvasóknak, hogy találjunk 2-3 új oldalt, amit rendszeresen látogathatunk.

Tavaly a kultúra kategóriában tiszteltek meg az első 10 között szerepeltetéssel, így rövid ideig híres embernek, mi több, kulturáltnak érezhettem magamat. Már elmúlt :) Idén a B-oldal Mainstream futása mellett az Oszkrásággal a Komplex kategóriában vagyok érdekelt, amelyben a 100 legtöbb ajánlást kapott blog listája elérhető, többet a pontos időn kívül Vágó úr, nem tudok. Furcsának tűnhet, és röstellem is, valami véletlen folytán a nevező 4000 blog közül kétszer kerültem az első 100-ba, emiatt szerintem valaki kicsúszott a 100-ból, ami így 99 lett. Sajnálom, mert nem tudjuk meg, ki lehetett az. Szavazni már nem lehet, türelmesen várom, ebből mi sül ki.

Innen is drukkolok, bárki is kerüljön a TOP10-be a két még eldöntetlen kategóriában!

Címkék: blogajánló

2009.08.17. 09:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszkarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr461314398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék



süti beállítások módosítása