Az igazság a párducmintáról

2014.05.05. 09:30 | Horváth Oszkár |

2557.jpgCsak azt szeretném mondani, hogy ez nem ruha. Hanem JELMEZ. Egyszer a szüleim is öltöztek Frédinek és Vilmának. De TEMÉRDEK nő számára egész évben farsang van, mert ők ha kell "egy bújós kiscica" (dzsizász), ha kell, "egy vad párduc" (OBI pénztáros egyenruhábban hörrögés, koordinálatlan műdobálózás szex közben, ezzel együtt _műfogsorvíz_ és olvasólámpa lerúgása az éjjeliszekrényről), "HAGYD MOST" mondás, mintha fel akarnám takarítani, kurva anyád, te rúgtad le. Nem véletlenül vásárol a hirtelen meggazdagodott ízléstelen pár Woody Allen "Süti, nem süti" filmjében csupa ocelot- és párducmintás ruhákat, kanapé pokrócokat és társait, mert EZ SZAR, és senkinek nem tetszik, akibe szorult némi ízlés. ÉS HA ÉN MEG BETMENNEK ÖLTÖZNÉK FÉNYES NAPPAL, vagy Pókembernek? Rögtön rendőr vinne el. Vagy mentő. 

Ez az állatmintás fertelem ugyanaz a kategória, mint a műköröm, nem tudom, kinek tetszik, de van. Nők egymás közti privát dolga. Mint a jerryspringeres hajtépés és a karmolás. Éntőlem csinálhatják zárt ajtók mögött, de de legyen kötelező :)) 

(1) Fehér zokni + barna műbőr makkos cipő + lila tréningnadrág + galléros hálópóló férfiaknál = fehér műbőrcsizma + állatmintás ruha nőknél. 
(2) Hasselhof dekoltázsra vetett vastag gazdagoskodó fux + autóstáska + zakóra kihajtott gallér férfiaknál = műköröm nőknél. 
(3) Platform cipő férfiaknál = emeletes henger alakú szarból kilógó kilométeres műhaj nőknél. 

Köszöntem szépen. Kérem majd a "jó de nekem van egy JÓ ilyenem, azért ha azt látnád, más lenne a véleményed" haláltusában rúgkapáló kommenteket, hogy zokoghassak. És TUDOM, hogy ez sunyiban mindenkit érint, ott lapul valahol az a ruha, vagy hajgumi, mindenkiben ott lapul Al Bundy prosztó felesége, Peggy, mint ahogy nekünk is van miért körülnézni a szekrényben, zöld selyemkabát 1991-ből, hogy mást ne mondjak, vagy háromnegyedes fehér vászonnadrágok, német turistaszandálok némelyeknél... Ha egyszer megnősülök, előtte egy közös szalonnasütés lesz a kertben, ahol elégetjük az én rossz rövidnadrágjaimat és kockás ingeimet, és a tisztelt adryfashionből öltözködő proletár származású de tanulással és munkával kivakarózott gyerektestű MILF mátkám párduc cuccait és szemöldökceruzáit, radírját, hegyezőjét, körzőjét. Mindenkit meghívunk a műszakból, másik gépsorosokat is, meg az éjszakásokat az üzemből, lesz tormakrémes sonkatekercs, meg sangria, házi limoncello, JAJJ és cézár saláta basszam meg a világot. Odatolatok egy 94-es Honda Civiccel és csomagtartóból DJ Tonkára alkoholmérgezést kapunk a násznéppel. Ez a szerelem. Lesz vőfély is, hiszen azt is nagyon komázom, amikor a házasságkötés és az örök összetartozás megfogadásának napján egy borvirágos arcú suttyó viccelődik a húslevessel meg a menyasszony pinájával 100 ember előtt. Az olyan méltó, és jópofa dolog. SZÉP HÉTFŐT!

Mindenkit gyűlölök. Mindenkit szeretek <3

Címkék: vélemény nők düh öltözködés

2014.05.05. 09:30

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Feliratkozás e-mailben (FeedBurner ):

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék