Lájkold, ha egy senki vagy!

2012.08.06. 08:04 | Horváth Oszkár | 35 hozzászólás »

FASZÉRT kell mindent lájkolni? Lájk ha lecsúsznál ezen a csúszdán! Ahány lájk annyi gratuláció! Mert megnézi, akinek szól, hiszen minden népszerű ember, sportoló, közszereplő, feltaláló olvas ilyen "Akik megáztak a múlt héten amikor megáztak" jellegű dolgokat figyeltet az Observerrel. De hát nem teheted meg, hogy nem gratulálsz mondjuk egy aranyéremhez nem? Nem lehetsz ilyen bunkó...

Lájk ha emlékszel még erre! KI NEM? És akkor ott egy labda kábé, vagy egy retró játék, amire ha nem emlékszel, akkor tényleg kómában töltöttél 10-20 évet a közelmúltban. Lájk ha megtalálod a képen meg ha el tudod ezt olvasni, ahogy mindenki más is! Lájk ha nem ismerted még ezt a poént te szerencsétlen...

Iszonyat szar majom fos, a különlegesség érzését próbálja adni a legtöbb ostoba, tömegeket 30 Ft-os ajándékokkal beszippantó öncélú Facebook csoport. Amit most művelek az nem egy HÁPOGÁS hogy "bezzeg az én időmben", meg "már semmi sem a régi", ez mindig is volt, csak már megint látom. Semmi jól eső érzés, hogy ránézek egy márka, vagy művész hivatalos oldalára, a tengernyi követőre, és örülök, hogy szeretik. Csak ilyen deceptív gyűjtőhelyek, ahová beterelted magadat, mint egy hurrikán után egy iskola tornatermébe, csak mert 1 vicc, vagy 1 megnyerhető zalakarosi welness hétvége Alekosz anyukájával egy ágyban kirúgta a lábadat és elgyengültél, mintha Pápai Gyöngyike a seggedbe markolva és a füledbe nyalva súgta volna oda, hogy "Itt lakom a közelben. Nem segítesz felfúrni a nappalimban egy polcot? Lájkold ha dugnál ingyen modellel!" Eleve ha még csak a tartalom lenne szar, de tetszene és örömet okozna sokaknak, mint a Groovehouse, Ákos, vagy az Omega... de minek ráírni, hogy lájkolja? Javasolnám akkor a következőket is:

  • Nyissa ki, ha szomjas!
  • Jöjjön fel az internetre, ha el akarja ezt olvasni!
  • Ne hagyja abba az olvasást, ha érdekli, és még rá is ér!
  • Ne szálljon le a Deákon, ha a Moszkvára megy!
  • Figyelem, rágó! Ne nyelje le!
  • Ha Ön is egyetért vele, az út teljes időtartama alatt maradjon a repülőn!
  • Amennyiben sérülése súlyos, kérjük, jajveszékeljen arányosan!
  • Lepra, rohadás és farkasemberré válás elleni sav. KÜLSŐLEG!
  • Sampon zsíros, töredezett végű hajra letargiás, humortalan irígy nők számára.

A legalávalóbb az egészben hogy a szar agyatlan, unalmas tartalmat is boldogan fogyasztó hülyéibe még rúg is egyet. Nem tiszteli meg azokat, akiket magával rántott, akik manipulációs bázist biztosítanak neki, akik miatt annak a luxusát élvezi, hogy véleményt formálhatNA, felelős lehetNE, őszinte, és kreatív. Hanem feltételezi, hogy NEM TUDJÁK hogy lájkolni kell, ha tetszik nekik. Elveszi tőlük a döntés lehetőségét, a szabad akaratot, nem kéri, hanem megmondja hogy lájkolnod KELL, ha neked is két lábad van, vagy egy orrod, vagy emlékszel még múlt szerdára, és amúgy nem rúgdosnád meg ezt a tüneményes kiskutyát. Mindenkinek tiszteletem, aki nem őrül meg attól, hogy 1000, 5000, 50000 ember olvassa, és nem csinál ilyen hülyét magából. És akkor most együtt:

Címkék: kommunikáció etika megmondás kéretlen

2012.08.06. 08:04 35 hozzászólás

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Feliratkozás e-mailben (FeedBurner ):

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék