Rendelhető a Szlengblog könyv

2009.11.25. 16:00 | Horváth Oszkár | 2 hozzászólás »

Azt ugye eljuhéjkodtam itt a blogon korábban, hogy Nyelvész Józsi a Szlengbloggal megkaparintotta a GoldenBlog kult kategóriájának első helyét. Nem ennek egyenes folyománya, de jó hír bloggerről bloggernek, hogy mostantól könyv formában is élvezhetitek a szócikkeket. Előrendelhető, és ha minden igaz, november 26-tól postai kiszállítással hozzá lehet jutni. Aki jobban bízik a meteorológiában, mint a postában, az pedig a (le)Szív utcában átveheti személyesen, pontos info itt. A személyes átvétellel az 1040 Ft postaköltséget lehet megspórolni, a könyv maga most 3000 Ft helyett 2400 Ft-ba kerül. Osszatok, szorozzatok!

Szlengblog könyv MEGRENDELÉS
Szlengblog könyv MEGRENDELÉS

Én kifejezetten utazom az ilyen blogkönyvekben, a Napirajz I-II is megvan, mert megkaptam ajándékba. És nagyon örültem neki. Ergo blogkönyvet ajándékba is JÓ venni, ha nem tudjátok biztosan, hogy örülni fog-e neki az illető, akkor vegyétek meg Józsi könyvét nekem. Ezeket tudom ajánlani.

És amit a könyv tud ajánlani:

  • Elősző attól a Balázs Gézától, aki nyelvész kandidátusi fokozata mellett a Duna TV Hej, hej helyes beszéd / helyesírás c. műsorokat produkálta számomra igen szórakoztatóan
  • Összes eddigi szócikk és életrajz
  • Három új életrajz a Szlengblog karaktereihez

Amiért még érdemes megvenni, az az, hogy a borító fekete-fehér, ezért 3-5 éves gyerekeknek nagyon jó színező, feltéve, hogy még nem tudnak olvasni, mert onnantól kezdve egy olyan 10-12 évig ki ne nyissák! Annak leteltével viszont kötelező. Bővebben a könyvről »

Címkék: blogajánló

2009.11.25. 16:00 2 hozzászólás

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Feliratkozás e-mailben (FeedBurner ):

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék