Lottófóbia

2009.08.29. 20:02 | Horváth Oszkár | 2 hozzászólás »

Új - ismét nagyon reális - félelmem van: rendszeresen szoktam 5 hétre szóló lottószelvényt venni. Így biztosítva vagyok. Néha eszembe jut, hogy már kb. lejárt az előző, olyankor váltok egy újat, mindig ugyanazokkal a számokkal.

Eddig természetesen attól féltem, hogy mi lesz, ha egyszer pont akkor húzzák ki a számaimat, amelyik hétre nincs. DE MOST, hogy ennyi a nyeremény, attól félek, hogy megnyerem, és közlik, hogy két öttalálatos van, én pedig nem jövök rá, hogy a másik öttalálatos is az én szelvényem (mert véletlenül 5 hét helyett 4 hét után vettem új szelvényt), és ezért CSAK A NYEREMÉNY FELÉT VESZEM ÁT.

Úúúúúristen! Nagyon félek most. Na kezdődik. Azt mondja, a nettó nyeremén 1.440 MRD forint. Tehát 720 millió, ha korán vettem a szelvényt. De persze nem én nyertem, hanem egy nagyon szimpatikus ember, akinek különösen jó ma a haja, és már régóta nagyon tetszett.

Címkék: tv szerencse számok

2009.08.29. 20:02 2 hozzászólás

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Feliratkozás e-mailben (FeedBurner ):

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék