A legjobb Európa EVÖR

2009.06.28. 23:02 | Horváth Oszkár |

Már felnőttek azok az emberek, akik teljesen kimaradtak abból, amiből jórészt én is. Egy másik, korábbi Európából, amiben ugyanúgy jól éreztem magam gyerekként, de ha örök idők óta élnék, minimum 100 éve nem volnék rá olyan büszke, és nem tekinteném az egész kontinenst nekem otthont adó területnek annyira, mint most.

Erre emlékeztet Dan Botbol két és fél perces filmje, ami Európa 20 évvel ezelőtti újraegyesülését ünnepli, és az m1-en már sokan láthattátok. Nem szeretném, ha bárki lemaradna róla, ezért megkerestem a YouTube-on, ahol még mindig látták elegen. Egyszerűen zseniális.

Valamivel idősebb vagyok, mint a filmben felcseperedő srác, talán így tudom igazán értékelni, hogy a mai Európa mennyivel többet ad a benne lakóknak. Hosszú idő után a legtöbbet. Köszönöm az alkotóknak, órákra a hatása alá kerültem, és belül ünnepeltem tőle csütörtökön - akkor láttam másodszor a filmet. Ráadásul a levegőben is volt valami, aki 8 körül az utcán volt csütörtök este a viharban, velem együtt látta az eget olyannak, amit élmény átélni. Minden ázott veréb, aki velem szembe jött, boldognak látszott. Néhányszor az ember szívesen ázik el az életében, nekem ez egy ilyen este volt. Utána pedig végigugráltam egy Love Alliance bulit az A38-on, ami teljessé tette ezt a világbéke élményemet :D

Négy kép a csütörtök estéről:

 

Címkék: reklám művészet globális óriási pozitivitás

2009.06.28. 23:02

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Feliratkozás e-mailben (FeedBurner ):

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék