Blogajánló: Modoroskodás

2009.06.03. 18:12 | Horváth Oszkár |

Blogíróként jó kapcsolatot igyekszem ápolni másokkal, ami különösebb erőfeszítések nélkül lassan odáig fajult, hogy egymás blogjába vendégszerzünk keresztbe kasul. Ennek egyik folyományaként ma odáig magasztosodtam, hogy írhattam egy posztot az általam nagyra becsült Modoros blogba., ahol Modor Tibi mellett a Szleng blog atyja, Nyelvész Józsi és a Tardai történetek megálmodója, nathanp is elhúzzák egy-egy szükségtelenül finomkodó embertípus nótáját.

Akinek netán nem volna világos, mi is ez: a modoros ember "megjelenésében, viselkedésében, beszédstílusában erőltetetten megnyerőnek tűnni próbáló, ugyanakkor eufemisztikus, finomkodó és idejétmúlt gesztusokhoz zavaróan ragaszkodó." Szinte bármit lehet különösebb manírok beépítése nélkül, és ellenkezőleg, modorosan csinálni, utóbbi fontoskodást figurázzák ki a Modoros blog írásai.

Azon belül én a szülésbe a végletekig beleőrülő nőket, az ősanyákat bátorkodtam górcső alá venni. A téma feldolgozása hű az Oszkárság hozzáállásához, aki néha idetéved, és ezt élvezi, azt is nagyon élvezni fogja - bár valószínűleg ismeritek :)

Címkék: vélemény élet blogajánló megmondás

2009.06.03. 18:12

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Feliratkozás e-mailben (FeedBurner ):

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék