Kizárták a szépségkirálynőt, de majd legközelebb!

2009.05.11. 20:31 | Horváth Oszkár | 5 hozzászólás »

EZEN BESZARTAM! Eleve mint kiderült, gyűlölöm a szépségversenyeket, nem azért, mert nem jók a csajok, és nem is azért, mert velem nem állnának szóba, hehe, hanem mert nem egy ilyen verseny van, hanem 49. Ettől az összes rangtalanná válik.

De most, úúú. ÓRIÁSI. Viszonylag helyes 24 éves lány - behívja a szépségverseny ügyvezető igazgatónője (intőt kap v. ilyesmi), illetve az egyik szerkesztő: Ördög Nóri. Párbeszéd 1:

- Most feltesszük újra a kérdést. Jelentek meg rólad aktképek korábban?
- Nem.
- Aha. Ezen a képen te vagy?
- Igen, de ez félakt.
- Az is aktnak számít.
- Ez van a szerződésben? Rendben, elfogadom a döntést.

Abszolút kulturált módon veszít. Talán eleve tisztában is volt vele, vagy eleve ezért jött. Értem a gondolatmenetét, mert azért az amúgy full riszpekt cicimutogatásnál ismerünk grafikusabb, belgyógyászati és alternatív arcfestészeti megközelítéseket, amelyekkel nem élt. A kalapácsfejű, a vinnyogós meg az ostoba az mehet tovább, csak a csöcsüket meg ne lássa valaki, mert a szervezőé és partner ügynökségeké a ius primae noctis, az első éjszaka joga, a cickó és mufflon prezentálási jog. Ius publicitae punettis, vagy vmi ilyesmi.

Na mindegy, a folytatás az igazán pazar. Ördög Nóri, akiről én nem tudok sokat, de tündéri, meg minden, igazán helyes és emberi: vígasztalni próbálja a modellt. A következőkkel:

SEMMI BAJ, MAJD LEGKÖZELEBB!

Vááááááááá! :)))))) Ja, katona dolog! Legközelebb nem zárják ki. Asszem elévül! Annyira jó, hogy vannak a tévében ilyen pillanatok, értelmet lehelnek ebbe a délutáni gyalázatos műsorsávba, és belém is. Egyfajta hápogó kacsa és üveghang közötti hangot adtam ki 12 másodpercig, ami időtartamban nem rekord, de hangkarakterisztikában azt hiszem, ritkán röhögök ennyire. Nem tudom, mi a jobb, ezzel víigasztalni, vagy erre megvigasztalódni? Jeeeemen!

Ezek után nem aggódom, hogy a temetésem nem sikerül majd jól, maximum következő évben is megpróbáljuk! Nóri, fántásztisch, köszönöm, meg vagy rá hívva!

Várom a következő kommentet: "fikázod, fikázod, de azért csak nézed!" Én nem fikázom. TÖBB ILYET! Ha lehet, direkt. Kis poén easter-eggeket a műsorokba, hogy annak is mondjon valamit, akinek nem szól!

Címkék: tv óriási

2009.05.11. 20:31 5 hozzászólás

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Feliratkozás e-mailben (FeedBurner ):

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék