Itt a negatív vélemény a Britain's Got Talent videóról

2013.04.16. 06:35 | Horváth Oszkár | szólj hozzá »

Szeretném közölni véleményemet, mely szerint húszadszor is örömteli, ámbár legfőképpen giccsparádé ez az árnyjátékos ügy. Tudom, nekem nincs szívem, meg mit tettem le eddig az asztalra, és adjak el annyi lemezt, mint Madonna, aztán kritizáljam.

Pont olyan "jó" ez, mint a lézershow, a Cirque du Soleil, a Disney on Ice, a Rómeó és Júlia musical (atyaég!), az Eurovízió, a Rippel szrípiók, Voca faszom People, Experidance, Michael Flatley, Yamato, Stomp, Klasszikusok Popritmusban, világslágerek pánsípra és okarinára, karácsonyi dalok CD Kenny G.-től, a hitvány ejtőernyős Elvis imitátorok, a semmirekellő sétálóutcák pantomimesei, Havasi Balázs, Edvin Marton, Mága Zoltán, Yanni, Vangelis, Danny Blue, David Copperfield és Richard Cleyderman.

Ez mind-mind eladható itthon egy arénányi embernek évente kétszer, vagy minden napra Las Vegasban, vagy egy-egy MonsterTruck verseny, vagy rodeo vagy PANKRÁCIÓ SZÜNETÉBEN. Drukkolok, hogy rájöjjenek, hogy ott kell próbálkozni, mielőtt további 13 ország kimittudját végighaknizzák a Wikipedián felsoroltakon kívül, mindig ugyanazzal az eredménnyel, miután ez nem CD, DVD és médiatermék, hanem performansz. Valaki azt mondta a fentiekre tegnap, hogy a pantomimeseket ne bántsam, rengeteg munka van benne. Félreértett, a felsoroltak MINDEGYIKÉBEN rengeteg munka van, és a közízlés szerint remek. Bólogatós kutya is volt minden második kocsiablakban.

 

real-action-wiki-cut.png

Címkék: vélemény tv düh

2013.04.16. 06:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszkarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr235228797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék



süti beállítások módosítása