Legyen Ön is milliomos

2012.03.30. 05:46 | Horváth Oszkár | szólj hozzá »

A műsor tökoké. Az életképtelen emberekről szólnék, akik semmit nem érdemelnek az életben az átlagoson túl, és most láttam egy ilyet. A kérdés:

Az alábbiak közül ki nem fegyvertervezőként vált híressé?
A:
John Moses Browning
B:
Samuel Colt
C:
 Jamie Winchester
D: Mihail Kalasnyikov

Lássuk be, ezt azért lehet tudni. Tényleg csak annyi lehet a bűne, hogy nem tudja ki Jamie Winchester, ami szerintem nem probléma, sőt, annál jobban alszik, de még ki is derül később, hogy de, tudja.

Már azt sem értem, hogy amikor a telefonos segítségnél azt mondja a műsorvezető, hogy "Jó estét kívánok, Friderikusz Sándor vagyok", a vonal másik végéről miért nem azt hallani, hogy "na jól van Baginacsa, elmész te a picsába!".

30 másodperc: "Ki nem fegyver... SZIA! Ki nem fegyvertervezőként vált híressé?" - "Micsoda?" - "Ki nem fegyvertervezőként vált híressé?" - "Igen?" - "Bróvning (!), Kolt, Vincseszter, vagy Kálásnyikov?" - "Bróvning..." - "Kolt, Vincseszter, vagy Kálásnyikov. 10 másodperc." - "Szerintem..." - "5..." - "Igen, ..." - "4-3-2-1".

Ezzel ki is beszélgették magukat.

SZÉP! Majd végül Friderikusz felhívja a figyelmét Jamie Winchesterre, és ez a here még tudja is, hogy zenész. De amikor segítséget kér, KÉPTELEN a teljes neveket beolvasni. Na kívánom, hogy egész életében úgy segítsenek neki, ahogy most megteremtette a segítség lehetőségét, és hülyét csinált az ismerőséből. Ha bármilyen hatalmat értelme van megszerezni az életben, az arra jó, hogy az ilyen embereket ne engedjék érdemtelenül előre jutni. Ezek azok, akikről közel négy éve írtam, akik végleges2.xls-nek neveznek el fájlokat.

Ez az ember kérdezni se tud, nemhogy válaszolni.
A következő kérdésnél minden a helyére is került. Ő is.
Isten az én életemben ezekre a 2 percekre létezik, és igazságnak hívják.

Címkék: tv kommunikáció

2012.03.30. 05:46 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszkarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr624349387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék



süti beállítások módosítása