Pozitivitás blog

2010.01.01. 17:30 | Horváth Oszkár | szólj hozzá »

A címet alig tudtam beírni, annyira másik pólus, mégis közzé kell tegyem, hogy míg az Oszkárságban 85%-ban azok a dolgok kerülnek elő, amelyekhez inkább düh kell, hogy leírjam, a Pozitivitás blogomon azokat gyűjtöm, amik lelkesedést adnak.

Most már három egymást követő hónapot sikerült kihúznom úgy, hogy legyenek bejegyzések, legyenek apró inspiráló megfigyelések, és minden hónapban egy rövid posztban össze is foglalom ezeket. Egyelőre nem tudom, hogy ez kinek jó, rajtam kívül kinek szól, de ha már 1 ember örömét leli benne, akkor érdemes csinálni. És miután ez az 1 ember én vagyok, különösen érdemes.

Az elmúlt negyedév összefoglalói

Címkék: blogajánló pozitivitás

2010.01.01. 17:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszkarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr411637461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Oszkárság

Nem művésznév, nem rajzfilmnév. Azon kevés dolgok egyike az életemben, ami nem vicc. A titkos szuperhős nevem Mr. O, a blogjaimban nosferato néven publikálok, a barátaim pedig Oszinak szólítanak. A nevem Horváth Oszkár. Néha felhúzom magam.

onkenyes-201504.jpg

oszkarsag-2015-in.jpg

Friss topikok

Feliratkozás

Egyéb címkék



süti beállítások módosítása